Апартаменти за продажба

„Уни Инвест” ЕООД е инвестиционно дружество създадено през 2014 г. и част от групата Унибетони, фирмa с дългогодишен опит и с множество успешни проекти в строителната сфера. Основната цел е проектиране и строителство на жилищни, обществени, административни и офис сгради. Нашата основна мисия е да направим хората щастливи в собствения им дом или офис чрез съчетаване на удобство, качество и лукс. Екипът ни от професионалисти се грижи за създадване на иновативни решения насочени към нуждите на нашите клиенти като едновременно с това следи за тяхното прецизно изпълнение в предвидените срокове. Стриктно се придържаме към принципите на взаимно доверие, уважение и прозрачност.
 

» ОЩЕ ЗА УНИ ИНВЕСТ

 

Апартаменти за продажба в гр. Бургас„Дом изрев“ е смесена многофукционална сграда с жилища, обществено обслужване и подземен паркинг в УПИ III-217, кв. 36,по плана на ж.к. Изгрев, град Бургас.
Сградата има търговска функция в партера, административна и жилищна функция в надземните нива, както и паркинг на терена и в двата подземни етажа. Тя има общо дванадесет етажа: два подземни, един подземен (партер) и девет надземни. На ниво партер е и главният вход към жилищата и административната част на сградата, фоайе с достъп до магазина, главното фоайе с асансьорите, стълбищна клетка  за вертикална комуникация.
 

» ЦЕНИ И ПЛАНОВЕ НА АПАРТАМЕНТИТЕ ЗА ПРОДАЖБА

 


Изгодни имоти за продажба в гр. Царево


Комплекс „Нестинарка”, състоящ се от 9 сгради и три вили, предлага студия, апартаменти с една и две спални, мезонети и самостоятелни вили. Степента на завършеност е „до ключ” с напълно завършени бани и климатик. Налице е акт обр. 16 за всички сгради.

Комплексът е предвиден за целогодишна експлоатация.

Намира се на удобно място в близост до ресторанти, магазини и т.н.
Разположен е на 100 м. от плаж „Нестинарка” в гр. Царево. На територията на комплекса има басейни за деца и възрастни, магазин, ресторант, охрана, рецепция, зелени площи, безплатен паркинг.
 

» УНИКАЛНА ОФЕРТА 480 Евро на квадратен метър за апартамент в комплекс Нестинарка гр. Царево!